Årgangsjubilæum 2019

Lørdag den 26. oktober 2019 kl. 12-16

Kære AFS jubilar

Tiden går, klokken slår, hvem er jubilar i år?

Det er nu på 5. år vi arrangerer et AFS årgangsjubilæum. Denne gang i samarbejde med AFS Interkultur. I lighed med tidligere år indbyder vi returnees, samt andre med tilknytning til AFS og som har jubilæum i 2019*), til et bruncharrangement på:

Restaurant Kastrup Strandpark
Kastrup Strandpark 1, 2770 Kastrup

Vi har booket to dejlige lokaler med udsigt til Øresund. Prisen for arrangementet er 300 kr. inkl. velkomstdrink, juice, kaffe/te m.m. dog ekskl. vin/øl.
Restauranten ligger 200 meter fra Den Blå Planet og 12 minutters gang fra metroen (Kastrup St., tag M2 mod Lufthavnen). Fri parkering.

Der har allerede været stor interesse for at deltage, og eftersom vi kun har plads til 70 deltagere, bedes du tilmelde dig senest 31. august. Vi beder om, at betaling sker ved samme lejlighed. Anvisninger herpå fremgår af tilmeldingsskemaet og bekræftelsesmailen.

Vi glæder os til at mødes med jer lørdag den 26. oktober. Naturligvis er der intet i vejen for at fortsætte festen ude i byen efterfølgende, men vil foreslå, at man i gruppen selv finder frem til et passende sted, om det skulle være aktuelt.

For de af jer, der bor uden for hovedstadsområdet og gerne vil overnatte, tilbyder vi overnatning hos nogle af medlemmerne af AFS Alumni DK i Københavnsområdet. Desuden har flere udtrykt ønske om at give eller få et lift. Hvis du måtte være interesseret i et af disse ønsker, er det muligt at angive det på tilmeldingen.

Du er til enhver velkommen til at kontakte os på: jubilar2019@afsalumni.dk

Tilmeld dig nedenfor. Vi sender en bekræftelsesmail

Med AFS hilsen
Jubilæumsgruppen/AFS Alumni DK

’Vi higer og søger AFS jubilarer’… men ikke alle er fundet!! Hvis du kender nogen fra din egen eller andre årgange, hvor jubilæumsårstallet er angivet i ballonerne ovenfor, så videresend endelig denne invitation ?

______
*) I perioden 1949 – 1990 brugte AFS hjemkomståret som årgangsbetegnelse, men fra 1990 og frem sendeåret. For værtsfamilier og andre med tilknytning til AFS gælder startåret. Er du i tvivl, er du alligevel velkommen.Jeg tilmelder mig herved årgangsjubilæum 2019

Årgangsjubilæet 2019 finder sted den 26. oktober 2019 kl. 12–16 på Restaurant Kastrup Strandpark.

*
*

AFS baggrund

Betaling

Betaling for brunch kr. 300 overføres senest 31. august  til regnr 5507, konto 6266216198.  
VIGTIGT! Husk at anføre dit navn + Jubi2019.

*
*
Kørelejlighed og overnatning

Jeg ønsker privat overnatning: 

*
*


Send formular