Besøg i DR Byen

 
Kom til aftenmøde i DR Byen med DRs bestyrelsesformand – AFS’er, Michael Christiansen.

Bestyrelsen vil gerne invitere til et besøg i DR Byen onsdag den 7. februar 2018, mellem kl 17:15 og 19:30.

Michael Christiansen,
Foto: Lars Schmidt


Vi har fået en aftale med DRs bestyrelsesformand, som var AFS’er i USA i 1962-63, Michael Christiansen, at han vil være vært for os i DR Byen.

Michael Christiansen vil uden tvivl fortælle os om sit liv i den noget stormomsuste stol i DRs bestyrelse – ikke mindst netop nu, hvor regeringens udspil til forhandlingerne om et nyt Medieforlig er på vej. Måske er det kommet den 7. februar. Men vores aftale med ham om, hvad hans emne vil være, er ikke mere fast, end han kan trække trådene tilbage til sine 16 år som direktør for Det kongelige Teater eller livet som embedsmand i ministerierne.

Newsroom
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Mens Michael Christiansen fortæller vil DR og han byde os på drikkevarer og snacks.

Og de sidste tre kvarter op til kl. 19:30 vil han vise os rundt i DR-Byen.

På selve dagen skal deltagerne møde os i DR-Byen, Emil Holms Kanal 20, 0999 København C, ved receptionen kl 17:15. Vi skal af sikkerhedsgrunde have navnemærkater på tøjet – navneliste har vi tilsendt DR, når tilmeldefristen er nået.

Der kan parkeres på DR Byens p-plads, mod betaling. 15 kr. pr time. Men det er reelt lettest at anvende metroen, som kører lige til døren (station ‘DR Byen’).

Vi kan maksimalt være 30 deltagere ved dette aftenmøde, som er gratis for deltagerne. Fristen for tilmelding er torsdag den 1. februar.

Mødet er fuldtegnet

Kontaktperson: Steen Rabing, rabing2@yahoo.dk