Invitation

 

 

 

 

 

 

 

 

AFS årgangsjubilæum 2017

Lørdag den 28. oktober 2017 kl. 12.00 – 15.00


11. aug 2017
 
Kære AFS jubilar
Sidste frist for tilmelding til årgangsjubilæet er nu fredag den 15. september!!! Vi håber rigtig mange kan deltage og ser frem til at fejre jer i oktober.
 
Med AFS hilsen
Jubilæumsgruppen/AFS Alumni DK

 
 

Kære AFS jubilar
Tiden går, klokken slår, hvem er jubilar i år?

Vi indbyder returnees, som har jubilæum i 2017 samt andre med tilknytning til AFS, til vores bruncharrangement på:

Restaurant Julian – Nationalmuseet
Ny Vestergade 10, 1471 København K

Vi har fået et fint tilbud på en brunch buffet til 295,- kr. inkl. velkomstdrink, juice, kaffe/te m.m. dog ekskl. vin/øl.

Har du lyst til at deltage, så tilmeld dig ved at klikke på nedenstående tilmeldingslink senest 15. september. Vi vil godt bede om, at du betaler ved samme lejlighed. Anvisninger herpå fremgår af tilmeldingsskemaet.

Udover AFS Alumni DKs formand, Niels Mikkelsen, årgang ’67 – 50 års jubilar, har yderligere tre AFS jubilarer givet tilsagn om at sige et par ord: Anna Malena Gilston ’92 – 25 års jubilar, Lis Bastian ’77 – 40 års jubilar, samt Else Johansen Schultz ’57 – 60 års jubilar. Vi glæder os til at mødes med rigtig mange lørdag den 28. oktober. Naturligvis er der intet i vejen for at fortsætte festen ude i byen efterfølgende.

For de af jer, der bor uden for hovedstadsområdet og gerne vil overnatte, tilbyder vi overnatning hos nogle af medlemmerne af AFS Alumni DK i Københavnsområdet.

Med AFS hilsen

Jubilæumsgruppen/AFS Alumni DK Klik her for Tilmelding

’Vi higer og søger AFS jubilarer’…
men ikke alle er fundet!! Hvis du kender nogen fra din egen eller andre årgange, hvor jubilæumsårstallet er angivet i ballonerne ovenfor, så videresend endelig denne invitation 😊

I perioden 1949 – 1990 brugte AFS hjemkomståret som årgangsbetegnelse, men fra 1990 og frem sendeåret. For værtsfamilier og andre med tilknytning til AFS gælder startåret. Er du i tvivl, er du alligevel velkommen.