Eventyret om Novo Nordisk

Vice President i Novo Nordisk, Niels Lund (AFS’er i 1983-84, formand for AFS Interkultur 1991-94) og AFS Alumni inviterer Jer til et aftenarrangement på Novo Nordisk i Bagsværd.


Niels Lund vil fortælle om det virksomhedseventyr, som Novo Nordisk er. Han vil beskrive, hvordan man arbejder på at blive en bæredygtig virksomhed ved at være stærkt på det sociale, det miljømæssige og det finansielle område.


Niels kan gøre det på baggrund af en arbejdskarriere, der spænder fra Mærsk, UNICEF, Dansk Ungdoms Fællesråd og Verdensbanken – og til Novo. Her har han gennem den seneste halve snes år haft ansvar for forebyggelse og sundhedsfremme, hvor Novo gennem et globalt samarbejde med UNICEF søger at forebygge svær overvægt i børn og konkret samarbejder med 25 større byer verden over om forebyggelse af diabetes.

Niels byder på en sandwich og fortæller om sit arbejde. Ligesom han viser lidt af Novos hovedkvartersbygning frem.

Hvornår? Aftenmødet finder sted torsdag den 16. april kl. 18-20

Hvor? Det sker hos Novo Nordisk i Bagsværd, Krogshøjvej – bygning NN1

Pris: Gratis for medlemmer, der har betalt for 2019, og 50 kr. for ikke-medlemmer. Indbetal gerne på forhånd på MobilePay 24906. Anfør Novo og navn.

Tilmelding Meld dig til allerede nu – og senest 17. marts 2020. Vi kan kun rumme cirka 30 medlemmer.

Parkering Der er gode parkeringsmuligheder på Kroghøjsvej (på modsat side af NN1) samt i det store parkeringshus, der ligger på bagsiden af bygningen.

Jeg tilmelder mig interesselisten for hos Novo Nordisk

Tilmelding til interesseliste. Du hører fra os, når vi er klar med en ny dato