Stå til søs med AFS – i Københavns Havn!!

Mød dine AFS-venner, fra dengang du selv var af sted – og de nuværende unge, der i år er på AFS ophold i Danmark. Og forhåbentlig også nogle af årets værtsfamilier.

Det kan du opleve, fordi AFS Interkultur og AFS Alumni DK i fællesskab inviterer dig til en helt speciel kanalrundfart som forårsarrangement.

Turen rundt i Københavns havn med AFS-båden foregår søndag den 26. maj kl. 10.30 – 12 med el-båden ’Den lille Havfrue’.

Turen udgår fra den spændende nye Ofelia Plads lige ved siden af Skuespilhuset. Vi kan være 150 personer i båden, som på denne tur alene medtager AFS’ere – unge som mere erfarne. Men du er naturligvis også velkommen til at tage børn, forældre – ja, faktisk også naboer med. Det kan på den måde blive et brag af et AFS-arrangement – spændende, sjovt og oplysende.

Vores guide på turen rundt i havnen er naturligvis også AFS’er, Carsten Buhl, som er erfaren guide på kanalrundfarterne. Carsten var selv i Venezuela i 1983/84. Og han vil på en indlevende og sjov måde vise os nyt og gammelt, kanaler og åbent vand. De mange holme og det 401 år gamle Christianshavn. Lige som der kommer historier om Københavns vilde historie, krige og konger, fattige og rige – og måske et par rigtige havfruer…

Kanalrundfarten slutter på Reffen, der ligger på vandkanten af den historiske Refshaleøen i et vildt og kreativt urbant hjørne af det moderne København.

Reffen er nyt sted i København, som har mange gastronomiske tilbud. Her kan vi som deltagere på AFS-båden spise den medbragte madpakke eller købe en frokost på et af områdets mange spisesteder eller salgssteder. Og hjemturen til Nyhavn kan så foretages med Havnebussen, når hver enkelt føler tid og lyst til at slutte AFS-dagen.

Pris for turen er 85 kr for voksne og 40 kr for børn (6-12 år) Gratis for årets udvekslingsstudenter og deres værtsfamilier.

Vi arbejder efter ’først til mølle’ princippet. Så tilmeld hellere med det samme nedenfor.

På gensyn på AFS båden i maj.
AFS Interkultur og AFS Alumni DK


Tilmelding
Tilmeldingen skal foretages for hver deltager. Betaling kan ske samlet.

Tilmelding og betaling senest 31. marts. Når du har tilmeld dig, vil du straks modtage en bekræftelsesmail.

Jeg tilmelder mig herved Stå til søs med AFS søndag 26. maj 2019 kl. 10.30-12

*
*
*

Kanalrundfarten er gratis for årets udvekslingsstudenter og deres værtsfamilier.
Betaling for alle andre senest 31. mar til Danske Bank, til regnr 3306, konto 4530023532.  

VIGTIGT! Husk at anføre 'Til søs' + navne.

*
*
Hvis du har problemer med at udfylde eller afsende denne tilmelding, så skriv til Kirsten@Anttila.dk