Årsmøde og Generalforsamling 2021

AFS Alumni DKs årsmøde og generalforsamling afholdes som tidligere annonceret torsdag den 14. oktober 2021 og finder i år sted på Restaurant Kastrup Strandpark, Kastrup Strandpark 1, 2770 Kastrup. Der er elevator til vores lokale.

Spisningen starter kl. 17, Årsmødet kl. 18, og Generalforsamlingen kl. 20.

På årsmødet uddeler vi AFS Alumnis jubilæumslegat til en nyere frivillig i AFS Interkultur, som yder en ekstraordinær og excellent indsats i forbindelse med AFS relaterede aktiviteter, det være sig lokalt, nationalt eller internationalt.

Hvordan AFS har påvirket/haft indflydelse mit faglige og mit private liv?
Hovedtaleren er Flemming Konradsen, årgang ’82, ”Hvordan et AFS ophold har påvirket min interesse for arbejdet med global sundhed og hvordan værdier og erfaringer opnået som ung AFSer har haft betydning for et virke med sundhedsfremme i Asien og Afrika. AFS oplevelsen har ligeledes haft stor betydning for mødet med de mange internationale studerende og det internationale samarbejde der udgør en stor del af dagligdagen som universitets ansat. Der vil være mulighed for debat om hvordan vi bedst bidrager til international udvikling. Flemming er professor ved afdelingen for global sundhed ved Københavns Universitet.

Årsmødet afsluttes ca. kl. 19.45.

Fælles spisning
Du kan melde dig til fælles spisning kl. 17-17.45. Prisen er 350 kr. inkl. 1x  vin/øl og kaffe/te.

Transport
Restauranten ligger 200 meter fra Den Blå Planet og 12 minutters gang fra metroen (Kastrup St., tag M2 mod Lufthavnen). Fri parkering.

Tilmelding ønskes
Vi opfordrer dig til at deltage i møderne og derved bakke op om foreningen. Markér 14. oktober kl. 17 i din kalender. Vi glæder os til at se dig.

Er du ikke medlem, er du velkommen til at deltage i spisningen og Årsmødet.

Din tilmelding værdsættes at hensyn til aftale med restaurant og disponering af lokale.

Tilmelding senest 7. oktober 2021