Søg
Close this search box.

Invitation til
Aftenmøde Find tilmelding nederst på siden

Torsdag den 26. maj 2016 kl. 19.00-21.00
i Cigaren, Nordre Fasanvej 111, 2000 Frederiksberg

 
Aftenens tema er BRIK-landet Brasilien

Laura Tufte indleder om Verden set med unge brasilianeres øjne og
Thomas Tufte går videre med Brasilien i en skiftende verden

Laura Tufte
Laura var AFSer i Brasilien i 2012-13 og har siden været aktiv i AFS og er i fortsat tæt kontakt med sine brasilianske kammerater – også under den seneste voldsomme politiske krise.
Thomas Tufte

Thomas var AFSer i Brasilien i 1983-84 og er siden blevet kultursociolog og har en PhD i Medievidenskab. Han arbejdede i en årrække med Latinamerika, bl.a. som kommunikationsmedarbejder i Folkekirkens Nødhjælp, som JPO for UNDP i Paraguay og som medieforsker med en række forskningsprojekter om Brasilien. Han har fortsat kontakt og samarbejde med universiteter i Brasilien m.m. Han har været adjunkt og lektor i Film- og medievidenskab på Københavns universitet, og siden 2004 professor i Kommunikation og Udvikling ved RUC. Den 1.9 tiltræder han en stilling som professor og chair i medier og kommunikation ved University of Leicester i England.

Nogle vil have oplevet Thomas i danske medier som ekspert i den aktuelle brasilianske krise – og vi er heldige at få ham med til aftenmødet, inden han (igen) stikker af til det store udland.

Aftenmødet er gratis for medlemmer af AFS Alumni DK. For ikke medlemmer er prisen 30,- kr. Der vil være en forfriskning og lidt snacks.

Maksimum deltagere og tilmelding
Der er plads til maksimum 40 deltagere. Derfor tilmelding nedenfor efter først til mølle princippet. Ved overtegning laves der venteliste.
Deltagelse kræver, at du har modtaget e-mail bekræftelse på din tilmelding.
Frist for tilmelding er fredag den 20. maj 2016 – men gerne tidligere!

Parkering
Vi gør opmærksom på, at man ikke skal regne med at kunne parkere i AFS-husets gård.

 

 
  

Tilmelding
 
Jeg tilmelder mig/os til ovenstående møde

There is no form selected or the form was deleted.