Det er blevet en kær tradition at fejre årets AFS-jubilarer, hvad enten det er som udvekslingsstudent, frivillig eller værtsfamilie.

I år fejrer vi dem, der vendte hjem, begyndte som frivillige eller som værtsfamilier i 1963, 1973, 1983, 1993, 1998, 2003 og 2013. Det gør vi ved et bruncharrangement, hvor du vil få rig mulighed for at udveksle erfaringer og genopfriske minder fra din AFS-tid. Ligesom du i snakken med de andre kan høre, hvordan AFS-tiden har påvirket jeres liv og måske også de valg I hver især har truffet. Sådan har det været de foregående år, hvor mange tilfredse tilbagemeldinger er kommet retur til AFS Alumni DK efterfølgende:

”Sjovt at mærke AFS-ånden, den sidder vist i os alle”

”Det var dejligt at mødes med de andre og sammen reflektere over, hvad det egentlig har betydet for os at være af sted den gang”

”Tusind tak for en spændende og uforglemmelig oplevelse. Jeg er meget taknemmelig for, at I fandt mig”

”Det var sjovt, informativt og hyggeligt at møde de andre ’gamle’ AFS’ere”.

 

 

 

 

Hvis du vil deltage, skal du klikke på tilmeldingen til interesselisten, og så vil du modtage den endelige invitation med program for dagen i løbet af august. Hvis du har spørgsmål vedr. arrangementet, kan vi kontaktes på

 

Sæt allerede x i din kalender nu!
Tid: lørdag den 28. oktober 2023 kl. 12-16.
Sted: Restaurant Kastrup Strandpark, Kastrup Strandpark 1, 2770 Kastrup

Send gerne invitationen videre, hvis du har kontakt til andre jubilarer.
Hvis du har en deltagerliste fra din årgang, vil vi gerne have en kopi, så vil vi prøve at få kontakt til så mange som muligt.

Du kan læse mere om AFS Alumni DK og om de mange andre aktiviteter på: www.afsalumni.dk

Kastrup Strandpark, Gavl

Skriv dig på interesselisten nedenfor. Så sender vi dig en invitation i august.