Søg
Close this search box.

Invitation til at stå til søs

Mød dine AFS-venner, fra dengang du selv var af sted – og de nuværende unge, der i år er på AFS ophold i Danmark. Og forhåbentlig også nogle af årets værtsfamilier.

Det kan du opleve, fordi AFS Interkultur og AFS Alumni DK i fællesskab inviterer dig til en helt speciel kanalrundfart som forårsarrangement.

Turen rundt i Københavns havn med AFS-båden foregår lørdag den 21. maj kl. 12–13 (mødetid kl. 11.30) med el-båden ’Den lille Havfrue’.

Turen udgår fra den spændende nye Ofelia Plads lige ved siden af Skuespilhuset. Vi kan være 150 personer i båden, som på denne tur alene medtager AFS’ere – unge som mere erfarne. Men du er naturligvis også velkommen til at tage børn, forældre – ja, faktisk også naboer med. Det kan på den måde blive et brag af et AFS-arrangement – spændende, sjovt og oplysende.

Vores guide på turen rundt i havnen er naturligvis også AFS’er, Carsten Buhl, som er erfaren guide på kanalrundfarterne. Carsten var selv i Venezuela i 1983/84. Og han vil på en indlevende og sjov måde vise os nyt og gammelt, kanaler og åbent vand. De mange holme og det 400 år gamle Christianshavn. Lige som der kommer historier om Københavns vilde historie, krige og konger, fattige og rige – og måske et par rigtige havfruer…

Kanalrundfarten slutter på Reffen, der ligger på vandkanten af den historiske Refshaleøen i et vildt og kreativt urbant hjørne af det moderne København.

Reffen har mange gastronomiske tilbud. Her kan vi som deltagere på AFS-båden spise den medbragte madpakke eller købe en frokost på et af områdets mange spisesteder eller salgssteder. Og hjemturen til Nyhavn kan så foretages med Havnebussen, når hver enkelt føler tid og lyst til at slutte AFS-dagen.

Pris for turen er 99 kr for voksne og 49 kr for børn (6-12 år) Gratis for årets udvekslingsstudenter og deres værtsfamilier.

Vi arbejder efter ’først til mølle’ princippet. Så tilmeld hellere med det samme nedenfor.

På gensyn på AFS båden i maj.
AFS Interkultur og AFS Alumni DK


Vi tilmelder os … Lukket for tilmelding