Søg
Close this search box.

Kære AFS’er

Tag familie og venner med på en helt særlig AFS-kanalrundfart rundt i Københavns Havn med AFS Alumni DK og AFS Interkultur lørdag den 25. maj 12-13.

Mød gamle AFS-venner og nogle af de unge, der er på AFS-ophold i Danmark i år, sammen med deres værts­familier.

Turen starter … 

Billede1 Til SøsTuren udgår fra Ofelia Plads (mødetid 11.30) lige ved siden af Skuespilhuset. Båden er overdækket, og der er toilet om bord. Der er plads til 130 personer i båden, så ud over AFS’ere er der plads til, at du kan invitere børn, forældre, venner – ja, måske ligefrem naboer med.

Vores guide på turen rundt i havnen er naturligvis også AFS’er, Carsten Buhl, som er en erfaren guide på kanalrundfarterne. Carsten var selv i Venezuela i 1983-84. Han vil på sin egen indlevende og sjove facon vise os nyt og gammelt. Kanaler og åbent vand, de mange holme og det 400 år gamle Christianshavn. Ligesom vi får historier om Køben­havns vilde historie, om krige og konger, fattige og rige – og måske et par rigtige hav­fruer.

… og slutter

Kanalrundfarten slutter på Reffen, der ligger ved havnekanten på Refshaleøen i et vildt og kreativt hjørne af det moderne København.

Reffen er et kæmpe street food-marked. Her kan vi spise den medbragte madpakke eller købe en frokost på et af områdets mange spisesteder eller salgsboder. Hjemturen foregår på egen hånd og kan ske med havnebussen 991/992 eller bus 2A, når hver enkelt synes, det er tid til at slutte AFS-dagen.

Pris for turen er 110 kr. for voksne og 60 kr. for børn (6-12 år).

Gratis for børn 0-5 år og for årets udvekslings­studenter og deres værts­familier.

Vi arbejder efter ’først til mølle’-princippet. Så tilmeld dig hellere med det samme.

Tilmelding og betaling senest onsdag 24. april. 

På gensyn på AFS-båden i maj!

AFS Alumni DK og AFS Interkultur

Kirsten M. Anttila og Liisa Deth Theilgaard