Fotos og tale fra dagen – et rigtig godt arrangement!


Jette Bargmann ’59 skriver:
Så blev det endelig lørdag den 26. oktober – 5. gang, hvor vi holdt AFS årgangsjubilæum – i Kastrup Strandpark med udsigt over vuggende sejlskibe og lavtgående flyvemaskiner.

Årgangsjubilæum folder

Vejret var lidt overskyet, men det var humøret bestemt ikke, da de 34 AFS’ere fra årgang ’59, ’69, ’79, ’89 og ’94 og nogle stykker mere mødte op, hilste på og fik navneskilt og udleveret diverse materialer om AFS.

Der gik ikke mange sekunder, før snakken var i gang: “hvor var du?, hvad laver du nu?, og hvad har du lavet i mellemtiden? etc., mens et glas hvidvin blev indtaget.

Kirsten M. Anttila ’56 bød nu velkommen og bad alle om at sætte sig ved deres “årgangsborde” og forsyne sig fra den lækre varme og kolde brunch-buffet.

Der var vist ikke et øjebliks stilhed, indtil Kirsten meddelte, at Hans-Henrik Holm, USA ’69, professor i statskundskab holdt festtalen. Hans-Henrik fortalte om sine oplevelser i en lille bitte by i Wisconsin, og kort fortalt vidste byen alt om Hans-Henriks meritter – og dem vil jeg ikke udlevere her! Du kan læse talen nedenfor.

Alt godt kommer til en ende, og således også AFS’ årgangsjubilæum-frokost. Vi håber at se rigtig mange AFS’er til næste års jubilæumsbrunch – i oktober på Kastrup Strandpark kl. 12-16.

På gensyn – og indtil da Reunite, Remember, Support – og masser af gode AFS hilsner

Festtalen

Hans-Henrik Holm ’69 USA holdt festtalen

Hans-Henrik Holm, festtaler

Sportsaktiviteten begyndte med football …

Disse links åbner nye vinduer:
Hans-Henrik Holms festtale 2019
Læs om Hans-Henriks bedstefarskole

 
Dagen i fotos

Årgang 59:
Lise Witthøft, jørgen sterner, Pia Birk, Hans Peter Randløv, Gorm Friling, Jette Bargmann

Årgang 69 – og andre 60’ere:
Fleming Friis Larsen ’63, Steffen Bjerre, Steen L. Finsen.
Hans Henrik Holm, Ole Opstrup,
Bodil Jeppesen, Margit Lunde

Årgang 79:
Claus Brandt-Jacobsen ’72, Ib Lynggaard, Olaf Gerlach-Hansen, Marianne Krogsgaard Pedersen,
Morten Krøgholt, Anja Foverskov
Årgang 89– og andre 80’ere:
Theresa Renee Roschmann, Rikke Lyngdam, Ditte Burmeister, Klaus Faartoft ‘AFSer, Mie Engel Jønsson ’85, Helene Larsen Perez

Årgang 94 – og andre 90’ere:
Signe Frydensberg 95, Mette Ørting Carstensen, Thomas Baggesen, Kristoffer Vrang,
Marie Ravn Jürgensen, Janni Frandsen, Fredrik Dal
Årgangsjubilæumsudvalget 2019:
Kirsten M. Anttila ’56, Klaus Faartoft AFSer, Anja Foverskov ’79, Jette Bargmann ’59

 
Fotos fra bordene og mingling. Tryk på det første foto for at få fullscreen!
 
 
 
 

Invitation til Årgangsjubilæum

Lørdag den 26. oktober 2019 kl. 12-16

Kære AFS jubilar

Tiden går, klokken slår, hvem er jubilar i år?

Det er nu på 5. år vi arrangerer et AFS årgangsjubilæum. Denne gang i samarbejde med AFS Interkultur. I lighed med tidligere år indbyder vi returnees, samt andre med tilknytning til AFS og som har jubilæum i 2019*), til et bruncharrangement på:

Restaurant Kastrup Strandpark
Kastrup Strandpark 1, 2770 Kastrup

Vi har booket to dejlige lokaler med udsigt til Øresund. Prisen for arrangementet er 300 kr. inkl. velkomstdrink, juice, kaffe/te m.m. dog ekskl. vin/øl.
Restauranten ligger 200 meter fra Den Blå Planet og 12 minutters gang fra metroen (Kastrup St., tag M2 mod Lufthavnen). Fri parkering.

Der har allerede været stor interesse for at deltage, og eftersom vi kun har plads til 70 deltagere, bedes du tilmelde dig senest 31. august. Vi beder om, at betaling sker ved samme lejlighed. Anvisninger herpå fremgår af tilmeldingsskemaet og bekræftelsesmailen.

Vi glæder os til at mødes med jer lørdag den 26. oktober. Naturligvis er der intet i vejen for at fortsætte festen ude i byen efterfølgende, men vil foreslå, at man i gruppen selv finder frem til et passende sted, om det skulle være aktuelt.

For de af jer, der bor uden for hovedstadsområdet og gerne vil overnatte, tilbyder vi overnatning hos nogle af medlemmerne af AFS Alumni DK i Københavnsområdet. Desuden har flere udtrykt ønske om at give eller få et lift. Hvis du måtte være interesseret i et af disse ønsker, er det muligt at angive det på tilmeldingen.

Du er til enhver velkommen til at kontakte os på:

Tilmeld dig nedenfor. Vi sender en bekræftelsesmail

Med AFS hilsen
Jubilæumsgruppen/AFS Alumni DK

’Vi higer og søger AFS jubilarer’… men ikke alle er fundet!! Hvis du kender nogen fra din egen eller andre årgange, hvor jubilæumsårstallet er angivet i ballonerne ovenfor, så videresend endelig denne invitation ?

______
*) I perioden 1949 – 1990 brugte AFS hjemkomståret som årgangsbetegnelse, men fra 1990 og frem sendeåret. For værtsfamilier og andre med tilknytning til AFS gælder startåret. Er du i tvivl, er du alligevel velkommen.Jeg tilmelder mig herved årgangsjubilæum 2019

Årgangsjubilæet 2019 finder sted den 26. oktober 2019 kl. 12–16 på Restaurant Kastrup Strandpark.