AFS 60 år: Videoer

AFS Interkultur fyldte 60 år i 2017

I forbindelse med jubilæumsåret besluttede vi sammen med AFS Interkultur, at vi i AFS Alumni DK kontaktede en række AFSere, der repræsenterede mange forskellige årgange. Vi bad hver enkelt om at beskrive, hvad hans/hendes udvekslingsophold havde betydet for den pågældendes liv. Det kom der for AFS Alumni DKs vedkommende 15 videoer ud af. De skulle naturligvis have været bragt i løbet af jubilæumsåret, men af flere årsager kom det ikke til at gå sådan. Vi har nu aftalt med AFS Interkultur, at vi publicerer de videoklip, vi har stået for. Bedre sent end aldrig.

Vi præsenterer 2 videoer hver 4. dag og håber, at du vil tage godt imod dem. Vi har valgt at bruge YouTube til præsentationen, da vi her teknisk får en masse fordele forærende. Præsentationen foregår via en email til dig, hvori du finder linkene til de næste videoer. Når du har set filmene, opfordrer vi til, at du Kommenterer og/eller Liker din oplevelse.

Du er velkommen til at dele videoerne med andre. Du skal blot kopiere URL’en – den adresse, som fører dig til hver enkelt video.

Venlig hilsen
På vegne af
Bestyrelsen for AFS Alumni DK
Kirsten M. Anttila og Steen Rabing

 

 
Videoer
Når du har set filmene, opfordrer vi til, at du Kommenterer og/eller Liker din oplevelse.

Du er velkommen til at dele videoerne med andre. Du skal blot kopiere URL’en – den adresse, som fører dig til hver enkelt video.

Har du problemer med at få adgang til filmene, så få hjælp ved at skrive til webmaster@afsalumni.dk og inkludere dit telefon nr i emailen.

Udvekslingsstudent.. Boede i Årgang.. Mini CV
Asger Ryhl Kenya 1982 cand. polit. Direktør for UN Womens nordiske kontor, UN Women, New York, UNFPA ambassadør Papua, New Guinea.
Birte Holm Sørensen Michigan, USA 1963-64 Læge, arbejdet med udviklingsbistand Danida og Verdensbanken i over 25 lande.
Carsten Buhl Venezuela 1983-84 Adjunkt på Cph. Business Akademy, ekstern lektor på CBS og turist guide
Garbi Schmidt Belgien 1985-86 Professor Interkulturelle studier RUC. Forkvinde for Forum for Islam forskning
Gunhild Waldemar Connecticut, USA 1975-76 Professor, neurologi ved Kbhs Uni Leder af Nationalt Videnscenter for Demens, Rigshospitalet
Henrik Lerche*) Californien, USA 1973-74 Journalist, studievært i DR-Nyheder
Kristine Belska Danmark 1990-91 MBA, Commercial Manager VELUX A/S
Leif Davidsen *) New Jersey, USA 1967-68 Journalist, forfatter, DR-korrespondent i Sovjet
Uffe Gravers Pedersen Minnesota, USA 1959-60 MA fhv. rektor på Helsingør Gymnasium, Undervisningsdirektør i UVM, Rektor/vicerektor på Europaskolerne i hhv. England og Holland.
Josephine Fock Massachusetts, USA 1983-84 Jurist, medstifter og MF, Alternativet
Kurt Bache New York, USA 1960-61 Kammerherre, oberst. International tjeneste i NATO- og FN-regi, chef for Danske Livregiment, chef for H.M. Dronningens Adjudantstab samt privatsekretær ved hoffet.
Aase Klausen Pennsylvania, USA 1954-55 AFS-kontorleder 1957-64
Inge Birkholm New Jersey, USA 1954-55 AFS-kontorleder 1967-77
Helle Skjerbæk Oregon, USA 1963-64 Jurist, Lyngby-Taarbæk kommune
Aase Klausen, Inge Birkholm, Helle Skjerbæk USA 1954-55 1954-55 1963-64 Se lige ovenfor
Fleming Friis Larsen New York, USA 1962-63 Cand.jur. Direktør i Lederne og Finanssektoren.Generalsekretær i CEC i Paris/Bruxelles. AFS formand, AFS Trustee i AFS Intl. Medstifter af AFS Alumni.

 
*) Denne video blev i oktober 2017 præsenteret på AFS Interkulturs Facebook-side og efterfølgende delt, så den også blev præsenteret på vores Facebook (AFS Alumni DK)