Søg
Close this search box.

AFS Interkultur fyldte 60 år i 2017

I forbindelse med jubilæumsåret besluttede vi sammen med AFS Interkultur, at vi i AFS Alumni DK kontaktede en række AFSere, der repræsenterede mange forskellige årgange. Vi bad hver enkelt om at beskrive, hvad hans/hendes udvekslingsophold havde betydet for den pågældendes liv. Det kom der for AFS Alumni DKs vedkommende 15 videoer ud af. De skulle naturligvis have været bragt i løbet af jubilæumsåret, men af flere årsager kom det ikke til at gå sådan. Vi har nu aftalt med AFS Interkultur, at vi publicerer de videoklip, vi har stået for. Bedre sent end aldrig.

Vi præsenterer 2 videoer hver 4. dag og håber, at du vil tage godt imod dem. Vi har valgt at bruge YouTube til præsentationen, da vi her teknisk får en masse fordele forærende. Præsentationen foregår via en email til dig, hvori du finder linkene til de næste videoer. Når du har set filmene, opfordrer vi til, at du Kommenterer og/eller Liker din oplevelse.

Du er velkommen til at dele videoerne med andre. Du skal blot kopiere URL’en – den adresse, som fører dig til hver enkelt video.

Venlig hilsen
På vegne af
Bestyrelsen for AFS Alumni DK
Kirsten M. Anttila og Steen Rabing

 

 
Videoer
Når du har set filmene, opfordrer vi til, at du Kommenterer og/eller Liker din oplevelse.

Du er velkommen til at dele videoerne med andre. Du skal blot kopiere URL’en – den adresse, som fører dig til hver enkelt video.

Har du problemer med at få adgang til filmene, så få hjælp ved at skrive til og inkludere dit telefon nr i emailen.

Udvekslingsstudent..Boede iÅrgang..Mini CV
Asger RyhlKenya1982cand. polit. Direktør for UN Womens nordiske kontor, UN Women, New York, UNFPA ambassadør Papua, New Guinea.
Birte Holm SørensenMichigan, USA1963-64Læge, arbejdet med udviklingsbistand Danida og Verdensbanken i over 25 lande.
Carsten BuhlVenezuela1983-84Adjunkt på Cph. Business Akademy, ekstern lektor på CBS og turist guide
Garbi SchmidtBelgien1985-86Professor Interkulturelle studier RUC. Forkvinde for Forum for Islam forskning
Gunhild WaldemarConnecticut, USA1975-76Professor, neurologi ved Kbhs Uni Leder af Nationalt Videnscenter for Demens, Rigshospitalet
Henrik Lerche*) Californien, USA1973-74Journalist, studievært i DR-Nyheder
Kristine BelskaDanmark1990-91MBA, Commercial Manager VELUX A/S
Leif Davidsen *) New Jersey, USA1967-68Journalist, forfatter, DR-korrespondent i Sovjet
Uffe Gravers PedersenMinnesota, USA1959-60MA fhv. rektor på Helsingør Gymnasium, Undervisningsdirektør i UVM, Rektor/vicerektor på Europaskolerne i hhv. England og Holland.
Josephine FockMassachusetts, USA1983-84Jurist, medstifter og MF, Alternativet
Kurt BacheNew York, USA1960-61Kammerherre, oberst. International tjeneste i NATO- og FN-regi, chef for Danske Livregiment, chef for H.M. Dronningens Adjudantstab samt privatsekretær ved hoffet.
Aase KlausenPennsylvania, USA1954-55AFS-kontorleder 1957-64
Inge Birkholm New Jersey, USA1954-55AFS-kontorleder 1967-77
Helle SkjerbækOregon, USA1963-64Jurist, Lyngby-Taarbæk kommune
Aase Klausen, Inge Birkholm, Helle SkjerbækUSA1954-55 1954-55 1963-64Se lige ovenfor
Fleming Friis LarsenNew York, USA1962-63Cand.jur. Direktør i Lederne og Finanssektoren.Generalsekretær i CEC i Paris/Bruxelles. AFS formand, AFS Trustee i AFS Intl. Medstifter af AFS Alumni.

 
*) Denne video blev i oktober 2017 præsenteret på AFS Interkulturs Facebook-side og efterfølgende delt, så den også blev præsenteret på vores Facebook (AFS Alumni DK)