31. oktober 2015 på restaurant Cassiopeia, Planetariet, København

Årgangsjubilæum 2015

Jon Thorgaard, festtaler
Nell Rasmussen, festtaler
Kirsten M. Anttila
Jørgen Lerche Nielsen, Mette Dall, Jasper Steen Winkel
Birte Holm Sørensen, Jens Peter Fabricius

 
 

 
 

Jon Thorgaard, Jeppe Willads Petersen

Torben Holtmann, Birgitta My Anttila

 

 

Ingrid Bason
Aase Bromann Klausen, Inge Birkholm
Niels Brun Hansen, Anni Dalhoff
Kirsten M. Anttila, Jørgen Lerche Nielsen
Klaus Faartoft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 

 
 
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 

Er du en 5’er?

Kære AFS jubilar

Runde fødselsdage, studenterjubilæer, eller et AFS jubilæum? I AFS Alumni DK tænker vi på noget helt nyt, nemlig på at fejre dit AFS jubilæum.
Vi indbyder derfor alle jer, returnees og andre med tilknytning til AFS, som har jubilæum i 2015, til et frokostarrangement på restaurant Cassiopeia, v. Planetariet, Gl. Kongevej 10 i København, lørdag den 31. oktober 2015 kl. 13.00. Vi har fået et fint tilbud på en frokostbuffet til 189 kr. pr person ekskl. drikkevarer
Tre AFS jubilarer har givet tilsagn om at holde et par korte festtaler: Nell Rasmussen, ’65 – 50 års AFS jubilar, Morten Kjærum ’ 75 – 40 års AFS jubilar og Jon Thorgaard ’85 – 30 års jubilar.

Desværre er de lister, vi har over mulige jubilarer ret ufuldstændige, så hvis du kender nogle returnees fra din egen eller andre årgange, værtsfamilier eller andre, som kan sætte et ’5er årstal i forhold til deres AFS oplevelse, så tøv ikke med at videresende denne invitation til dem.

I perioden 1949 – 1990 brugte AFS hjemkomståret, som årgangsbetegnelse. Fra 1990 og frem har det været sendeåret. For værtsfamilier og andre med tilknytning til AFS har vi valgt at bruge startåret. Er du i tvivl, om du tilhører det ene eller det andet år, er du alligevel velkommen.

Vi glæder os til at mødes med rigtig mange lørdag den 31. oktober

Tilmelding til AFS jubilæum 2015

AFS hilsen
Jubilæumsgruppen på vegne af
AFS Alumni DK

 

Lidt om de tre festtalere
Nell Rasmussen: I dag selvstændig konsulent. Tidligere bl.a. Seniorkonsulent og leder i videns- og formidlingsinstitution, senere Servicestyrelsen (nu Socialstyrelsen). Arbejdede med analyse og projekter inden for området socialt udsatte, herunder samarbejdet mellem Kriminalforsorgen og kommunerne om god løsladelse, vold i nære relationer og prostitution og menneskehandel både i ind-og udland. Læs mere

Morten Kjærum: Chef for Raoul Wallenberg Institute of Human Rights and Humanitarian Law, tidligere chef for EUs Agentur for Fundamentale Rettigheder og Det danske Center for Menneskerettigheder: Læs mere.
Se også: AFS jubilæumsbog 2007

Jon Thorgaard: ”Det er ikke for meget at sige, at AFS har fyldt meget i mit liv. Min mor var AFS’er (USA i 1957), jeg er gift med en AFS’er (min kone Camilla var i Indonesien) og jeg var i USA med AFS i 1984-85. Mit udvekslingsophold i Kansas og mit frivillige arbejde for AFS har haft afgørende betydning for mit valg af en international karriere. Jeg har arbejdet i New York, Prag, Riga og Tokyo og er i dag kontorchef i udenrigsministeriet.”
Email til kontaktperson Kirsten M. Anttila ’56