Søg
Close this search box.
De købte billetter er overført til torsdag 26. august 2021

Hvornår?
De sidste fem år har en gruppe medlemmer med ledsagere overværet Cirkusrevyen. Lige nu har vi 20 billetter på hånden til forestillingen torsdag 27. aug 2020, kl. 20.

Et stærkt hold i Ulf Pilgaards sidste Cirkusrevy
Når Ulf Pilgaard i 2020 fejrer sin 40. sæson i Cirkusrevyen bliver det samtidig hans sidste sæson i teltet. Det bliver et stort år med fejring af Ulf Pilgaards jubilæum og afslutning, når han sammen med Lisbet Dahl, Niels Ellegaard samt Cirkusrevy-debutanterne Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen indtager scenen i TELTET på Bakken.
Læs mere om Cirkusrevyen 2020
. Fotograf Henrik Petit.

Billetterne
Der kan blive run på pladserne, og de sælges efter princippet Først til mølle …. Det er som de foregående år C-billetter i Parket A (række 4-6), og de koster 420 kr./person (den pris vi selv køber til).
Billetterne kan ikke byttes eller refunderes.

Så længe vi har billetter til rådighed, vil vi sende en e-mail med det kontonummer, du skal indbetale til. Også her gælder først til mølle. Smøler du med betalingen, kan du risikere ikke at være blandt de 20. Billetterne vil ikke blive sendt til dig, men udleveret på dagen, lige før forestillingen efter nærmere aftale (mail herom engang i august).
Modtager vi din mail, når der er udsolgt, vil vi give dig svar herom.

Vil du med?
Så følg linket nedenfor og anfør:
• Antal billetter du vil købe
• Om du/I er interesserede i at deltage i en fælles spisning på Bakken inden forestillingen
• Vi agter at bestille bord på en af restauranterne på Bakken, mere herom senere
• Sidste år spiste vi i Peter Lieps Hus – og vil forsøge at bestille der igen.

Mingling
Vi planlægger, at middagen starter kl. 18. I 2019 mødtes vi allerede kl. 17 for at mingle, nyde omgivelserne – og måske købe en drink. Det blev en succes, så i år gentager vi denne nyskabelse med at mødes kl. 17.

Hvem kan du møde?
Vi inviterer også deltagerne i Årgangsjubilæerne 2016-19 og de interesserede i Årgangsjubilæum 2020! Dette er en oplagt mulighed for en mini-reunion for din årgang!

Venlig hilsen
Bestyrelsen for AFS Alumni DK
Birte Holm Sørensen,

Jeg bestiller herved billetter til denne forestilling

Tilmelding afsluttet: 28 deltagere.

Vi åbner formentlig for nye tilmeldinger i marts 2021