Søg
Close this search box.

Hvornår?
Siden 2015 har grupper af medlemmer med ledsagere overværet Cirkusrevyen. Lige nu har vi 25 billetter på hånden til forestillingen torsdag 11. august 2022, kl. 20.

Foto ………

Et stærkt hold i Lisbeth Dahls sidste Cirkusrevy
Dette bliver Lisbeth Dahls sidste sæson i teltet, hvor hun ser frem til en stor sæson sammen med Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen.

Billetterne
Der kan blive run på pladserne, og de sælges efter princippet Først til mølle …. Det er som de foregående år C-billetter i Parket A (række 4-6), og de koster 425 kr./person (den pris vi selv køber til).
Billetterne kan ikke byttes eller refunderes.

Så længe vi har billetter til rådighed, vil vi sende en e-mail med det kontonummer, du skal indbetale til. Også her gælder først til mølle. Smøler du med betalingen, kan du risikere ikke at være blandt de 25. Billetterne vil ikke blive sendt til dig, men udleveret på dagen, lige før forestillingen efter nærmere aftale (mail herom engang i august).
Modtager vi din mail, når der er udsolgt, vil vi give dig svar herom.

Vil du med?
Så udfyld fortilmeldingsformularen nedenfor og anfør:
• Antal billetter du vil købe
• Om du/I er interesserede i at deltage i en fælles spisning på Bakken inden forestillingen
• Sidste år spiste vi i Peter Lieps Hus – og vil forsøge at bestille der igen.

Mingling
Vi planlægger, at middagen starter kl. 18. Sidste år mødtes vi allerede kl. 17 for at mingle, nyde omgivelserne – og måske købe en drink. Det blev en succes, så i år gentager vi at mødes kl. 17.

Venlig hilsen
Bestyrelsen for AFS Alumni DK
Birte Holm Sørensen,

Lukket for tilmelding