Søg
Close this search box.

Hold7 Cut

 

Hvornår?
Siden 2015 har grupper af medlemmer med ledsagere overværet Cirkusrevyen. Lige nu har vi 20 billetter på hånden til forestillingen torsdag 24. august 2023, kl. 20.

Nogle af nøgleaktørerne i Cirkusrevyen har valgt at starte i Glassalen i Tivoli
Vi har valgt at fortsætte i Cirkusrevyen på Bakken. Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut – og kendte ansigter fra sidste års Niels Olsen, Niels Ellegård og Merete Mærkedahl er fortsat med. 

Billetterne
Der kan blive run på pladserne, og de sælges efter princippet Først til mølle …. Det er som de foregående år C-billetter i Parket A (række 4-6), og de koster 438 kr./person (den pris vi selv køber til).
Billetterne kan ikke byttes eller refunderes.

Så længe vi har billetter til rådighed, vil vi sende en e-mail med det kontonummer, du skal indbetale til. Også her gælder først til mølle. Smøler du med betalingen, kan du risikere ikke at være blandt de 20. Billetterne vil ikke blive sendt til dig, men udleveret på dagen, lige før forestillingen efter nærmere aftale (mail herom engang i august).
Modtager vi din mail, når der er udsolgt, vil vi give dig svar herom.

Vil du med?
Så udfyld tilmeldingsformularen nedenfor og anfør:
• Antal billetter du vil købe
• Om du/I er interesserede i at deltage i en fælles spisning på Bakken inden forestillingen
• Sidste år spiste vi i Peter Lieps Hus – og overvejer at bestille der igen.

Mingling
Vi planlægger, at middagen starter kl. 18. Sidste år mødtes vi allerede kl. 17 for at mingle, nyde omgivelserne – og måske købe en drink. Det blev en succes, så i år gentager vi at mødes kl. 17.

Tilmelding nedenfor senest søn 5. mar 23.

Venlig hilsen
Bestyrelsen for AFS Alumni DK
Birte Holm Sørensen,