Fotos og tale fra dagen – et rigtig godt arrangement!

Niels-Jørn Jakobsen, North Carolina, USA 1957/58 holdt en festtale, der begyndte:

Vi skal skrue tiden tilbage til 1957, hvor jeg 1. april stod med mit realeksamensbevis i hånden i Broue, eller Broager, som byen retteligt hedder og ligger i det ….

Læs hele festtalen … Åbner et nyt vindue.

Torben Winther, USA 1977/78 holdt også en festtale.xx

Nye artikler …

Deltagerne fik udleveret nye artikler om AFS-oplevelsen, som du kan læse her. Nedenstående links åbner hver især et nyt vindue, så du let kan komme tilbage hertil.

Du kan komme til alle artiklerne her
 

San Gabriel, Ole Stig Andersen

Uddrag fra hans bog ‘En PET CHEFs erindringer’

Eisenhowers tale til AFSere, Det Hvide Hus, 1958

To nobelpristagere, Leif Davidsen

Uddrag fra hans bog ‘Steinbecks Spøgelse. Jagten på en forfatter’.

Søren Pete Jensen

Hilsen til deltagerne i årgangsjubilæet


Det hvide Hus, Sommeren 1958

I samtale med den danske ambassadør Henrik Kaufmann v. Det Hvide Hus.
Til venstre: Frank B. Jørgensen ’58, Henrik Kaufmann og til højre Niels-Jørn Jakobsen ’58
AFS’ere på plænen ved Det Hvide Hus.
Fra venstre: Niels-Jørn Jakobsen ’58 og Frank B. Jørgensen ’58; nummer tre fra venstre: Jens Yde (som jo desværre er død) samt Søren “Pete” Jensen


Stephen Galatti på Langeliniepavillionen 1959.

Stephen Galatti til reception på Langeliniepavillionen for stipendiater, værter og forældre i 1959. Billedet er fra en artikel i ugebladet Hjemmet med overskriften: Skolebørnene som bliver fredens gesandter

Bagerst fra venstre: Niels Raasthøj Rasmussen ’58’og Uggi Bent Larsen ’58(m. briller)
Fra venstre bag Stephen Galatti: Ida Mynster Boysen ’58 og Helle Mathiasen ’58. Til højre for Helle står American Field in Denmarks første kontorleder: Aase Klausen (Tind) ’55

Fotos fra bordene og mingling. Tryk på det første foto for at få fullscreen!

1958erne
Forrest Merete Jackson, Ida Mynster-Boisen og Dorthe Hainau Steenstrup
Bagerst: Henning Horstmann, Niels-Jørn Jakobsen, Niels Raasthøj Rasmussen, Ib Davidsen (lidt skjult) Ole Stig Andersen og Leif Thøger

1968erne
Hanne Andersen, Beate Ørskov Nielsen, Karen Grove-Nielsen, Peter Schaumburg-Møller, Birgitte Matthiesen, Maj-Britt Hjorth Fielden, Birthe Møller Hansen, Anker Brink Lund, Lili Ochsner, Inger Eline Gregersen, Anette Lunde Rasmussen, (helt bagved) Jogvan Dahl Niclasen, Anders Glenthøj, Maja Susanne Olsen, Janice Førde (USA til Danmark)

1978erne
Fra venstre øverste række (i sort) Tina Reissman, Finn Jepsen, Bente Marie Schou, Torben Ole Winther.
Og igen fra venstre (i gråt) Hanne Stetting Duvå, Jeanette Thomsen og Marianne Weile

1988erne
Fra venstre bagerste række:
Carsten Engdal Pedersen, Erling Daell, Thomas Berg Nielsen, Tina Rømer Andersen, Mette Godsk Büker, Thomas Schöneck, Jesper Hjorth.
Forreste række Jacob Hegner (25-års jubilar), Suzan Tugcu, Mette Horsgaard, Line Palle Andersen.

 
 
 
 
 

AFS årgangsjubilæum 2018

Lørdag den 27. oktober 2018 kl. 12-16

Kære AFS jubilar Tiden går, klokken slår, hvem er jubilar i år?

Det er nu på 4. år vi arrangerer et årgangsjubilæum. Denne gang indbyder vi returnees, som har jubilæum i 2018, samt andre med tilknytning til AFS, til at deltage i et bruncharrangement på:

Restaurant Kastrup Strandpark
Kastrup Strandpark 1
2770 Kastrup

Vi har booket to dejlige lokaler med udsigt til Øresund. Prisen for arrangementet er 300 kr. inkl. velkomstdrink, juice, kaffe/te m.m. dog ekskl. vin/øl.
Restauranten ligger 200 meter fra Den Blå Planet og 12 minutters gang fra metroen (Kastrup St., tag M2 mod Lufthavnen). Fri parkering.

Der har allerede været stor interesse for at deltage, og eftersom vi kun har plads til 70 deltagere, bedes du tilmelde dig nedenfor senest 1. oktober.

Vi glæder os til at mødes med jer lørdag den 27. oktober. Naturligvis er der intet i vejen for at fortsætte festen ude i byen efterfølgende, men vil foreslå, at man i gruppen selv finder frem til et passende sted, om det skulle være aktuelt.

For de af jer, der bor uden for hovedstadsområdet og gerne vil overnatte, tilbyder vi overnatning hos nogle af medlemmerne af AFS Alumni DK i Københavnsområdet. Desuden har flere udtrykt ønske om at give eller få et lift. Hvis du måtte være interesseret i et af disse ønsker, er det muligt at angive det på tilmeldingen.

Med AFS hilsen
Jubilæumsgruppen/AFS Alumni DK

’Vi higer og søger AFS jubilarer’… men ikke alle er fundet!! Hvis du kender nogen fra din egen eller andre årgange, hvor jubilæumsårstallet er angivet i ballonerne ovenfor, så videresend endelig denne invitation ?
I perioden 1949 – 1990 brugte AFS hjemkomståret som årgangsbetegnelse, men fra 1990 og frem sendeåret. For værtsfamilier og andre med tilknytning til AFS gælder startåret. Er du i tvivl, er du alligevel velkommen.

Tilmeldingsfrist udløbet